Tillbaka i Perth Del 2

Efter den första natten i bilen, öm från topp till tå, så körde vi mot Albany som var våran första destination i resan. Det blev en mycket kort visit eftersom staden inte tilltalade oss speciellt mycket - vi körde inprincip bara igenom. Vädret var tråkigt, folktomma gator och inget dricksvatten i kranarna. Det var helt enkelt inte något som tilltalade oss just då. Nu i efterhand så ångrar jag lite att vi inte gav Albany en chans eftersom alla vi träffar på bara pratar om hur bra Albany är. Gjort är gjort.

Vi styrde mot Denmark istället som låg ca 2 timmar från Albany. Denmark var väldigt litet men super mysigt. Vi hittade en camping som låg utmed kusten som var ett drömläge för fågelskådaren. 
Vi hann även gå runt och kolla lite i Denmark innan himlen tyvärr öppnade sig. 

Super mysigt att spendera natten i en bil och höra hur regnet smattrar mot taket OM de inte vart så att vi inte fick upp båda rutorna på höger sidan. Vi fick oss härliga men ofrivilligt blöta kuddar. Dagen efter var det bara att köra raka vägen till en mekaniker för att fixa våran stackars dyngsura bil.
Vädret var dock bättre så medan bilen blev ompysslad så gick vi en till runda i staden.


Kommentarer
Postat av: Elisabeth

Saknar dina blogginlägg! Vore kul med en uppdatering snart 😊 Hoppas du också har det bra i Broome.

2016-05-31 @ 06:24:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: