Tillbaka i Perth del 1

Hej alla ni underbara läsare som har hållit bloggen vid liv! Jag har varken orkat eller haft den tiden jag behöver för att skriva mina inlägg på sista tiden. Jag hoppas iallafall jag får tillbaka motivationen att fortsätta blogga annars så får ni överleva med enbart Lindas blogg framöver.

Kommer ni ihåg att jag nämnde bilresan ner mot Albany? De äventyret gjorde Linda och jag hela förra veckan. Också därför bloggen stod stilla..
Jag ska försöka summera den resan i uppdelade inlägg så det inte blir för mycket på en och samma gång. 

Välpackad bil.

Vi började iallafall packa på söndagen förra veckan för att sedan sitta i bilen dagen därpå mot Albany. En bilresa på ca 4 timmar. 
Istället för att åka direkt ner till Albany övernattade vi i bilen på en parkering i Stirling Range national park. Vi fick vittna till både en magisk solnedgång och soluppgång bland dem fina bergen. Det var blandade känslor att sova i bilen. Första natten i bilen sov jag knappt något alls. Vaknade och höll tummarna att klockan skulle vara morgon men möttes av att det bara hade gått en timma sedan jag somna. Det kändes som den längsta natten någonsin.... Dessutom pratar Linda i sömnen så hon mumlade fram någonting om att det stod någon utanför mitt fönster - längsta natten någonsin som sagt.En kväll i Fremantle

Jag och Linda bestämde oss för att åka ut till fremantle och spendera vår fredag kväll där. Fremantle är verkligen ett mysigt ställe med sina små gator och varierade restauranger. 

Vi hamnade tillslut på en jätte mysig tapas resturang som låg inne bland alla hus med live band och tjusig belysning runt om. Väl där inne satt vi med varsin cappuccino och dessert på deras uteservering. Det var fruktansvärt gott och nästa gång vi återvänder dit ska vi käka tapas  med lite sangria.

Vi hann även med att besöka en mat marknad som låg intill innan vi slog oss ner på restaurangen. Tyvärr så får man tänka två gånger innan man köper något som backpacker så vi köpte såklart inget. 
Söndag i Belmont park

I skrivande stund sitter jag och Linda på Ikea och käkar lunch. Svensk mat och gratis wi-fi, livet på en pinne?

Vi spenderade halva söndagen vid en bänk i Belmont park och fikade. Vädret var helt underbart.
En super mysig park med lite "vildliv" i. Inga krokodiler eller kängurus men istället svanar och pelikaner. Ett lite mer barnvänligt vildliv med andra ord! Vi har planerat in vår bilresa runt Australien mer och mer nu när vi har haft mycket fritid. Vi känner oss klara i Perth och vill åka vidare. Redan nästa vecka så tänkte vi ta bilen ner mot Albany och köra runt utmed kusten i några dagar och för att sedan åka tillbaka mot Perth för att förbereda och känna på lite inför resan mot Broom. Jag tror att det är bra nu i med att vi fastnat i ett mer vardagligt liv än backpacker liv. Dags att testa vingarna på riktigt! 

Paket från Sverige

Får någon vecka sedan kom ett paket från min familj i brevlådan. Egentligen skulle jag fått paketet på min födelsedag men det tog ca 3 veckor att komma fram.. det gjorde dock inget för tanken var god. Och vem älskar inte random paket på posten? 
Dessutom hade vi redan firat mig hemma innan jag åkte till Australien så det var extra kul med spontana paket!
I paketet låg två tränings tights ifrån märket stronger och ett brev som alla i familjen hade skrivit en text personligen till mig. Riktigt fina ord från alla. Jag blev riktigt rörd och erkänner att jag grät lite haha..

Blev så fruktansvärt glad när jag fick se träningsbyxorna! Har alltid pratat om att köpa ett par. Nu har jag två!

Tack snälla mamma, pappa, Anton, Adrian och Alvin för tightsen och era fina ord! Jag älskar och saknar er väldigt mycket. 
Vi syns snart. Puss och Kram /Annie

Svenska pannkakor

Vi kände oss lite hängiga i går så vi tog det lugnt, handlade våran mat för veckan, och kollade film. Det blev heller ingen utgång i söndags så jag och Linda drack vin hemma med lite gott tilltugg. Fancy fancy. 

Jag är också en jävel på pannkakor numera. Man lär sig efter att ha lagat det varje vecka. Klagar dock inte eftersom man kan kombinera med massor pålägg och smaker.