Dag 6 Australien

Vi har flyttat in hos två killar som heter Ash och Brent, båda är runt 28 års åldern och är supertrevliga och väldigt hjälpsamma. I måndags skjutsade Brent oss till mataffären exempel.
Det var också första gången man handla mat till sig själv för en vecka framåt. Jag tyckte det var blandade känslor. Ska man ha smör? Överlever jag utan kakor? Och eftersom vi har en budget varje månad så får man ligga lågt med alla godbitarna.. Matbutiken vi handlade i hette Coles och motsvarar Ica ungefär. Dem har egna märken på sina varor som Ica basic till kanon priser, exempel bröd för 85 cent(5kr). När jag och Linda sedan gick hem från matbutiken tog det oss ca 20 minuter. 30 grader varmt och 3 påsar i varje hand. Vi har nog bestämt oss för att leta egen bil nu.

Något som är jätte kul är att Ash äger två jätte söta hundar som är väldigt sociala och trogna följeslagare. För min del känns det skönt att ha hundar i huset eftersom jag är van vid tre hundar. Tröttnar jag på Linda så har jag två hundar, det känns skönt. 
(Hoppas ni förstår min ironi)Igår var det också Australiens nationaldag, i mer känt namn Australia day. Dem firar inte bara med tårta som i Sverige  utan det är stooooort här. Dagen började iallafall med att vi åkte med Ash till stranden för att svalka oss lite och kolla läget i Fremantle. Vi hade med oss en hel frysbox med cider så det var ren livsnjutning. Ash bjöd sedan med oss till hans polare från hans footy på BBQ party och för att efter kolla på fyrverkerierna vid sir James Mitchell park. 
Alla hans vänner var supertrevliga och sociala. Vi grillade korv Australia style och spelade Beerpong. Jag var såklart oövervinnelig. 

Efter allt drickande åkte vi hem igen och duschade av oss. Kort därefter åkte vi till parken för att kolla raketerna. Det pågick i ca 30 minuter och var jätte häftigt. Hela parken var proppat med folk som satt med sina familjer eller vänner på filtar. Vi hade inte övergett frysboxen heller utan den fick följa med till parken också.

Här kommer lite blandade bilder från gårdagen, 
OCH vi har fortfarande inget wi-fi men vi kämpar på. Då vet ni varför min update är kass.

Kommentarer
Postat av: Marianne Tidén

Låter härligt <3

2016-01-27 @ 14:05:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: