Gårdagen

Brent tyckte nog att jag och Linda satt och sola för mycket hemma i huset så han tog med oss till golfbanan igår. Linda som brukar spelar golf i Sverige var som ett litet barn på julafton. 
Golfklubben vi åkte till låg högt upp i höjd så man kunde se ut över Perth när man stod och sköt. Det var nästan ännu coolare när vi hade solnedgång på samma gång. Vi sköt golfbollar från en tvåvånings byggnad så det var ingen vanlig långgolf bara (tror det heter shooting range?).  
Vi betalade 10 aus dollar per person för 46 bollar var. Efter golfen ville Brent visa oss Kings park eftersom vi bara har vart i en park hittills. Kings park är väldigt känt i Perth så det var förståeligt. 
Det låg också på en kulle så man hade utsikt över hela staden där med och dessutom upplyst eftersom det hade blivit mörkt.
När vi sedan skulle åka hem hände något jätte konstigt.. Vi stod och väntade längst fram vid ett rödljus i en korsning. En bil från ingen stans körde i fullfart rakt in i rödljuset framför oss och var åt alla möjliga håll i luften. En riktigt hemsk syn. Hela bilens framsida var intryckt och de kom rök inifrån och utifrån bilen. 
Det visade sig vara en förare och inga passagerare i bilen och tur var väl det för passageraren längst fram hade nog mist sitt liv. 
När några personer sedan sprang fram till bilen och skulle dra ut föraren, en kvinna i ca 25 års ålder, så slog hon vilt med armarna och var riktigt förbannad. Hon gick tillbaka och satte sig i bilen igen med ett leende på läpparna. 

Säger bara - Don't drink and drive.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Glad att inte er bil var på fel plats, utan att ni endast blev åskådare! Om ni kör bil, så var försiktiga! Vänster trafik o fyllossar är inte att leka med! Ha det så kul och fortsätt skriva! / Kram från Lindas Mamma

2016-02-07 @ 19:28:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: